Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Σε αναζήτηση ομάδας ο Κιν

Με τον πιο επίσημο τρόπο ανακοίνωσε ο Χάρι Ρέντναπ κάτι που λίγο πολύ ήταν γνωστό και αναμενόμενο, αφού ο Ρόμπι Κιν είναι διαθέσιμος προς πώληση τον Ιανουάριο. Ο Άγγλος τεχνικός ειδοποίησε τον Ιρλανδό επιθετικό να φέρει προτάσεις, κάτι που επεδίωκε και ο ίδιος, εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του στα «σπιρούνια».

Ο Ρέντναπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τις ικανότητες του 30χρονου γκολτζή, αλλά με την ύπαρξη των Πίτερ Κράουτς, Ζερμέν Ντεφό, Ρομάν Παβλιουτσένκο στο ρόστερ δεν ήταν εύκολο να βρει τις συμμετοχές που επιθυμούσε:

«Νομίζω ότι και ο ίδιος θα θέλει να φύγει. Είναι λογικό να θέλει να παίζει. Δεν έχει συνηθίσει να μένει στον πάγκο. Σε όλη του την καριέρα αγωνιζόταν πάντα και αποτελεί έναν μεγάλο επιθετικό. Θα μπορούσε απλά να κάθεται και να απολαμβάνει τους παχυλούς μισθούς του, όμως δεν σκέφτεται έτσι. Θέλει να παίζει. Προπονείται και δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Έχει άψογη συμπεριφορά σε όλα. Η πιο δύσκολη απόφαση για μένα ήταν όταν αναγκάστηκα να τον αφήσω εκτός αποστολής».

Ενώ στο ερώτημα για το ποια ομάδα είναι πιο κοντά στην απόκτησή του, ήταν ξεκάθαρος: «Πιο κοντά θα είναι εκείνη η ομάδα που θα προσφέρει τα περισσότερα χρήματα τον Ιανουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: