Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ιακουίντα: «Ούτε Μίλαν, ούτε Ρόμα, ούτε Ίντερ»

Πεπεισμένος πως η Γιουβέντους μπορεί ακόμα να πάρει το πρωτάθλημα Ιταλίας είναι Βιντσέντζο Ιακουίντα. Οι «μπιανκονέρι» έχουν τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, αλλά ακόμα κι έτσι βρίσκονται στην τρίτη θέση της Serie A, έξι βαθμούς πίσω από Μίλαν και Λάτσιο.

«Είμαστε στεναχωρημένοι που μείναμε εκτός συνέχειας στο Europa League. Μπορούσαμε άνετα να προκριθούμε, αν ήμασταν πιο σοβαροί. Ακόμα κι έτσι όμως με 5 ισοπαλίες, μία νίκη πιθανόν να έφτανε στο τέλος αν τα εκτός έδρας γκολ ήταν υπέρ μας» υποστήριξε, μιλώντας στο “Sky Italia” ο Ιταλός επιθετικός.

Αναφερόμενος για το ιταλικό πρωτάθλημα ανέφερε: «Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λίγκα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Κατάνια, στο οποίο όμως πρέπει να πάρουμε το τρίποντο. Δεν φοβόμαστε ούτε τη Μίλαν, ούτε τη Ρόμα, ούτε την Ίντερ. Τώρα που δεν θα έχουμε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Είμαστε νέα ομάδα και με τη βοήθεια του προπονητή βελτιωνόμαστε συνεχώς. Στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: