Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα ..

Επιμέλεια - Tenorio.


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.

 Επιστροφή στα πρωταθλήματα καί αυτό το Σαββατοκύριακο με πλούσιο πρόγραμμα , πάμε με την πίστη καί την εύχή να βρούμε τα σωστά σημεία γιά σήμερα, πού θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία.Άντε γιατί έρχονται καί γιορτές να ζεσταθεί λιγάκι καί η τσεπούλα μας.Mη μασάτε ρε ψηλά το κεφάλι, είναι δύσκολοι οι καιροί, θα το παλέψουμε γερά αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε.


Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι υπάρχει.



Birmingham - Tottenham   (2)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Tottenham , η οποία πέτυχε δεύτερη σερί ανατροπή στο σκόρ.Μετά την επική ανατροπή επι της Arsenal, ήρθε καί αυτή επί της Liverpool.Γενικά η εικόνα της είναι πάρα πολύ καλή τoσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο καί στο Chapmions League.

Σε καλή κατάσταση απο την πλευρά της είναι καί η Biemingham , μάλλιστα πέτυχε καί σπουδαία πρόκριση στο League Cup επί της Aston Villa.

Θεωρώ πολύ πιό ανώτερη ομάδα την Tottenham, η οποία είναι και σε πολύ καλή φόρμα καί με ανεβασμένη ψυχολογία μετά της 2 σερι ανατροπές, εχει τα φόντα πιστεύω να περάσει με νίκη.

Επιλογή το διπλό της Tottenham σε απόδοση (2.20)



Schalke - Bayern Munchen  (2)

Ακόμη προσπαθεί να χωνέψει την 5άρα της προηγούμενης αγωνιστικής η Schalke.Άθλια εμφάνιση με αποτέλεσμα να διασυρθεί φυσιολογικά από την ομάδα της Kaizerslautern.Να σας πω πως δεν έχω σε καμία υπόληψη σαν ομάδα την Schalke, την χαρακτηρήζω εντελώς άοσμη άχρωμη καί άγευστη καί ότι άλλο θέλετε.

Με λίγα λόγια με το διπλό της Bayern Munchen θα πάμε φιλαράκια μου, στην ελκυστική απόδοση (2.20)


Arles - Nansy   (2)

Όπως δείχνουν τα πράμματα μάλλον για φούντο θα πρέπει να ετοιμάζετε η ομάδα της Arles. Αν καί μόλις στην 15η αγωνιστική τού πρωταθλήματος, φένεται τελικά ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της μεγάλης κατηγορίας.Διαθέτει με διαφορά απο της υπόλειπες ομάδες την χειρότερη επίθεση καί άμυνα του πρωταθλήματος, με μόλις 9 γκόλ ενεργητικό., καί 32 γκόλ παθητικό.Στατιστικά μεταφράζεται ότι η αμυνά της είναι για τα μπάζα, αφού σχεδόν δέχεται 2 γκόλ ανά αγώνα

Σε καλούτσικη φάση δείχνει η Nansy τουλάχιστον σε σχέση με της προηγούμενες αγωνιστικέςείναι σαφώς βελτιωμένη.Είναι καλή εκτός έδρας μιάς καί μετρά μόλις 2 ήττες σε 7 αναμετρήσεις.Όπλο της στα εκτός έδρας είναι η φαρμακερες αντιπιθέσεις καθώς παίζει καλά στην κόντρα.Έχω την εντύπωση πως θα βρεί τούς χώρους η Nancy.Είναι πιό έμπειρο καί συμπαγές σύνολο από την Arles.

Στις επιλογές μου το διπλό της Nansy σε απόδοση (2.30)


Eupen - Gent   (2)

Πρίν απο μερικές αγωνιστικές η νεοφώτιστη Eupen έμοιαζε ο σακος τού μποξ στη κατηγορία.Στα τελευταία παιχνίδια όμως δείχνει κάπως ότι τα πάει καλύτερα.Γεγονός πάντως είναι πως έχει χτυπητές αδυναμίες σαν ομάδα.

Σε πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι η Gent , βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία.Μάλιστα την περασμένη βδομάδα πέρασε με διπλό από τη έδρα της Γκένκ με σκόρ 1-2.Επίσης προέρχεται από νίκη στο Europa League .Βρίσκεται λοιπόν σε εξαιρερική αγωνιστική καί ψυχολογική κατάσταση. Διαθέτει σαφώς πιο έμπειρο καί αξιόλογο σύνολο απο την Eupen καί πιστεύω είναι στα μέτρα της να περάσει με νίκη.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Gent σε απόδοση (2.10)


Montpellier - Lyon   (2)

Καλή καί δυνατή ομάδα η Montpellier την οποία την είχαμε στηρίξει περσι με αρκετή θέρμη σε κάποια σημεία της.Σφιχτή ομάδα με αρκετα καλή έδρα.Η Lyon έπιασε καλό παιχνίδι στο ντέρμπι με την Pari άξιζε την νίκη βάση της εικόνας τού παιχνιδιού, αλλα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, πάλι καλά πού ισοφάρησε στην λήξη τού παιχνιδιού καί πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Θα ρισκάρω στο διπλό ης Lyon σε απόδοση (2.50) σε τέτοια τιμή έχω την εντύπωση πως αξίζει να τη προτιμήσουμε.




Στη σούμα,σε σύστημα με ζητούμενα : Tottenham - Bayern Munchen - Nansy - Gent - Lyon.




Καλά να περνάτε, τα σέβη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: