Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννενα

Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε αλλά πήρε την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί του ΠΑΣ, στην γεμάτη Τούμπα, με 2-1. Απίστευτο λάθος του Σικαλιά στο 1-0, ο Αθανασιάδης έδειξε ξανά ότι «μυρίζει» το γκολ.
Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να προκριθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, με… ένα γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο. Το άλλο, το πρώτο ουσιαστικά, ήταν αυτογκόλ από τους φιλοξενούμενους: ο Βάντερσον γύρισε την μπάλα στον Σικαλιά, με τον τελευταίο να υπολογίζει λάθος και να την βλέπει να καταλήγει, τελικά, στα δίχτυα του (1-0).
Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν και κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, μία φάση όμως φτάνει για να πετύχει μία ομάδα γκολ και αυτό ακριβώς έγινε με τον Στέφανο «Κλάους» Αθανασιάδη στο 42ο λεπτό. Ο νεαρός επιθετικός έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του «Άγιαξ» (2-0), με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.
Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, όχι μόνο δεν τα παράτησαν αλλά συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον Μπακαγιόκο να μειώνει σε 2-1 στο 53΄, που ήταν και το τελικό σκορ. Οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν σταμάτησαν λεπτό να εμψυχώνουν τους παίκτες, σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές του Ντεμόλ δεν τα παράτησαν και αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί και τυχεροί, θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μπουσαϊντί (17΄Σαβίνι), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (46΄Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (78΄Φιλομένο), Αθανασιάδης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Σιαλμάς (61΄Τζανής), Βάντερσον, Μιχαήλ, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι (72΄Βαγγελής), Κεϊτά, Κυριάκος (72΄Ανδράλας), Μπακαγιόκο.
Κίτρινες: Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης, Βιεϊρίνια, Τσιρίλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: