Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

«Ευχή να τον έχεις συμπαίκτη»

Με δύο γκολ του Ηλία Σολάκη, ο Ολ. Βόλου νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. «Είναι ευχή να τον έχεις συμπαίκτη σου. Είναι άψογος επαγγελματίας. Μπαίνει στο γήπεδο και τα δίνει όλα», ανέφερε για τον 36χρονο επιθετικό ο Στάθης Ρόκας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ έφερε τους Βολιώτες στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 πόντους. «Ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί και εμείς όμως ήμασταν σε δύσκολη θέση, θέλαμε οπωσδήποτε τους βαθμούς. Είχαμε άγχος, έπρεπε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ήταν ένα πλεονέκτημα για εμάς», είπε ο 26χρονος αμυντικός ενώ ευχήθηκε η σεζόν να κυλήσει θετικά μέχρι το τέλος:

«Τελειώνει μια πολύ καλή χρονιά για εμάς, ελπίζω το νέο έτος να μας βρει ακόμα καλύτερα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Έχουμε χημεία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο στόχος που είχε θέσει ο κ. Τσιώλης ήταν να πιάσουμε τους 20 πόντους με το τέλος του πρώτου γύρου και τα καταφέραμε».

«Είχαμε συνηθίσει διαφορετικά τα τελευταία χρόνια. Με εξαίρεση την κορυφή, είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όλες σχεδόν οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Είδαμε την Ξάνθη να πηγαίνει στον Άρη και να κάνει διπλό. Θυμάστε πόσο άσχημη ήταν η θέσης τρεις-τέσσερις αγωνιστικές πριν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: