Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αρης-Στην τελική ευθεία για τον Τζόνσον

Ο Έντι Τζόνσον αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα στόχο του Αρη για τη γραμμή κρούσης της ομάδας και πλέον οι άνθρωποί του εντείνουν τις προσπάθειές τους, ούτως ώστε ο Αμερικανός στράϊκερ να επιστρέψει άμεσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θυμίζουμε πως παρά την επιθυμία του Κούπερ για παραμονή του το καλοκαίρι, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς η Φούλαμ δεν συναίνεσε σε παράταση του δανεισμού του. Τώρα όμως τα δεδομένα φαίνεται να διαφοροποιούνται με τη βοήθεια και του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος πιέζει την αγγλική ομάδα να τον παραχωρήσει, προκειμένου να πάρει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Ο Αρης φαντάζει για τον Τζόνσον η ιδανική επιλογή, καθώς στη Θεσσαλονίκη τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει και με βάση το οξύ επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κιτρινόμαυροι, θεωρείται βέβαιο πως θα πάρει από την αρχή θέση βασικού. Όπως όλα δείχνουν ο Κούπερ προτιμά τον Αμερικανό από τον Σεμπάγιος το όνομα του οποίου έχει πέσει εσχάτως ξανά στο μεταγραφικό τραπέζι.

Από τη Μαγιόρκα όπου βρίσκεται ο Αργεντίνος τεχνικός έχει ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του Τζόνσον και πλέον αναμένονται οι κινήσεις της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κινηθούν οι Θεσσαλονικείς και για τους δύο! Σε μια τέτοια περίπτωση ίσως αποχωρήσει ο Ρουϊζ ο οποίος από ένα σημείο και μετά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.
Στο μεταξύ Μανέλ Φερέρ και Γιάννης Κόντης συνεχίζουν σε πυρετώδης ρυθμούς την επεξεργασία του χειμερινού «πάρε-δώσε», βάση της λίστας που τους παρέδωσε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Δεν αποκλείεται ακόμη και πριν από τα Χριστούγεννα να έχουν γίνει γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλουν, ώστε με την επανέναρξη των προπονήσεων στις 27 Δεκεμβρίου η τεχνική ηγεσία να μπορεί να δουλέψει πάνω σε ένα πιο ξεκάθαρο πλαίσιο.
Εξάλλου τη στήριξη περίπου 3500 οπαδών του θα έχει ο Αρης στο Μάντσεστερ στις 24 Φεβρουαρίου. Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τους υπεύθυνους της Σίτυ για τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων τα οποία αναμένεται να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας. Αντιστοίχως φίλοι του αγγλικού συλλόγου θα βρεθούν εννέα ημέρες νωρίτερα στη θύρα 4 του «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: