Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ένα «ευχαριστώ» ήθελε ο Μουρίνιο

Δεν το κουνάει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο, οποίος τόνισε πως εκεί βρίσκεται το μέλλον του. Ωστόσο, ο «Special One» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Ίντερ και στην αναστάτωση που επικρατεί στην ομάδα με το θέμα του Μπενίτεθ.

«Ελπίζω ότι η Ίντερ δεν με χρειάζεται τώρα, γιατί αυτό θα σήμαινε πως διάλεξαν λάθος δρόμο. Ενδιαφέρομαι μόνο για την Ίντερ, τον πρόεδρο, τους φίλους μου, τους παίκτες και τους φίλαθλους που για δύο χρόνια μου έδωσαν τα πάντα. Θέλω η Ίντερ να κερδίσει τα πάντα, εκτός από το Champions League, επειδή σε αυτό υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης», ήταν τα λόγια του τεχνικού της «Βασίλισσας», από του οποίου το στόμα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο Μπενίτεθ.

«Τα όσα είπε μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, δεν είναι άξια σχολιασμού, περίμενα τουλάχιστον ένα ευχαριστώ για την επιτυχία που του έδωσα. Ρωτήστε τους φίλους της ομάδας τι πιστεύουν για εμένα και τι για αυτόν», συμπλήρωσε ο Μουρίνιο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε πως το μέλλον του είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αν αποχωρήσει από την ιβηρική χερσόνησο, θα βρει καταφύγιο είτε στην Αγγλία, είτε στην Ιταλία.

«Έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τέσσερα χρόνια και πρόκειται να μείνω εδώ αρκετό καιρό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις στη Μαδρίτη, πέρα από τη δουλειά», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: