Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Τα βάζουν με τον Μαντσίνι!

Εκνευρισμένος για το γεγονός πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πήρε πρωτοβουλία να μιλήσει στον Κάρλος Τέβεζ και να τον μεταπείσει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίζεται ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Γκάρι Κουκ! Ο τελευταίος εκφράζει παράπονα και διαμαρτύρεται για την κίνηση του Ιταλού τεχνικού που δεν απευθύνθηκε στη διοίκηση!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προγραμμάτισε να μιλήσει με τον Τέβεζ την περασμένη Παρασκευή, μετά το αίτημα μεταγραφής του και τη δημόσια τοποθέτηση, σύμφωνα με την οποία οι σχέσεις του με ορισμένα μέλη της ομάδας έχουν υποστεί ρήξη. Ο τεχνικός των «πολιτών», εκ του αποτελέσματος, έπεισε τον Αργεντινό επιθετικό να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «City of Manchester», να διατηρήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να αποσύρει το αίτημα μεταγραφής!

Το γεγονός όμως, πως ο Μαντσίνι πήρε όλη τη «δόξα» στην υπόθεση του «απάτσι», φαίνεται πως δεν άρεσε στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου! Ο Γκάρι Κουκ εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την κίνηση του προπονητή, αφού θεωρεί πως έπρεπε πρώτα να απευθυνθεί στη διοίκηση και αυτή να συνεννοηθεί με τον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: