Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κουνάει μαντίλι ο Κάσπερτσακ

Ο προπονητής της Καβάλας Χένρι Κάσπερτσακ δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας. Το κλάμα του Ντιέ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου.
Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για τον Κάσπερτσακ από την διοίκηση της Καβάλας, ενώ το ματς Κυπέλλου ήταν ουσιαστικά η τελευταία του ευκαιρία.
Ο Πολωνός τεχνικός την κλώτσησε και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα. Μάλιστα ο κ. Ψωμιάδης τον... χαιρέτησε από τις κερκίδες. 
Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης όμως του Κάσπερτσακ; Αυτό ακόμα δεν το γνωρίζει κανείς, όμως δεν θα κάνει σε κανέναν εντύπωση αν δούμε κάποιον παλιό γνώριμο από το ελληνικό πρωτάθλημα να κάθεται στον πάγκο.

Ο μόνος πάντως που φάνηκε να καταλαβαίνει την κατάσταση ήταν ο Σερζ Ντιέ, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης, μην μπορώντας να χωνέψει τον αποκλεισμό.

Για να επανέρθουμε στο προπονητή, να πούμε πως δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε το όνομα του νέου τεχνικού.

Τέλος όσον αφορά τις μεταγραφές εκείνη του επιθετικού θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη, ενώ ίσως δούμε και κάποιες αποχωρήσεις που δεν περιμένει κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: