Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χάβος: «Θα ηρεμήσουμε…»

Στην κούραση και τους πολλούς τραυματισμούς απέδωσε ο Μάκης Χάβος το μετριότατο πρόσωπο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στη δύσκολη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

«Η κούραση ήταν εμφανής. Δεν είχαμε φρεσκάδα, γιατί παίξαμε πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες. Έτσι όλα τα ματς είναι επικίνδυνα. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η εικόνα, αλλά πολλά παιδιά με τους τραυματισμούς έχουν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε ψυχικά και σωματικά. Αντιμετωπίσαμε σήμερα μία καλή ομάδα και έμπειρη. Το απέδειξε και στο γήπεδο αυτό. Κλείσαμε έναν κύκλο σημαντικών αγώνων και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Η διακοπή έρχεται στο καλύτερο σημείο, για να πάρει ανάσες η ομάδα», τόνισε.

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη χρησιμοποίηση του 4-4-2, είπε: «Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε 4-4-2 κερδίσαμε, εκτός από το δεύτερο ημίχρονο με την Κέρκυρα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης στη χειμερινή περίοδο, τόνισε: «Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, θα κάνω μία συζήτηση με τη διοίκηση και θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή».

Όσο για την κλήρωση του Europa League και τις μονομαχίες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δήλωσε: «Θέλω να δώσω τα εύσημα στον κ. Δερμιτζάκη για την πρόκριση και τους βαθμούς που πήρε στους ομίλους του Europa League. Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στην κλήρωση με την ΤΣΣΚΑ. Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίζαμε θα παίζαμε με το ίδιο πάθος. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλά στη διοργάνωση αυτή».

Τέλος, ο Μάκης Χάβος αφού έδωσε ευχές σε όλους για καλές γιορτές, δεν παρέλειψε να εκφράσει και το παράπονό του για κάποια λόγια που του αποδόθηκαν σε ομιλία του προς τους παίκτες μετά την ήττα στην Κέρκυρα. «Αν είναι ποτέ δυνατόν η ομάδα μας να χάνει από την Κέρκυρα και ο προπονητής του ΠΑΟΚ να λέει δεν πειράζει».

Στον αντίποδα, ο Βασίλης Παπαγγέλης, βοηθός του Στεφάν Ντεμόλ (δεν παρέστη στη συν. Τύπου για να προλάβει μία πτήση για το Βέλγιο), τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του. «Φεύγουμε με το παράπονο ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Σταθήκαμε ισοδύναμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είχαμε μία άτυχη στιγμή στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και παρά το 2-0, προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε ποδόσφαιρο, μειώσαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για πρόκριση, του εύχομαι να προχωρήσει στο Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: