Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Οκτώ εκατ. για τον Μπενίτεθ!!!

Στο ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει ο Ράφα Μπενίτεθ, είναι ο λόγος της καθυστέρησης της ανακοίνωσης της λύσης της συνεργασίας του με την Ίντερ. Ο Ισπανός τεχνικός –ουσιαστικά- αποτελεί παρελθόν από το «τιμόνι» των Πρωταθλητών Ευρώπης και αξιώνει οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι σύμφωνα με τα σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα, Ίντερ και Μπενίτεθ μάχονται για το «ποιος» θα κερδίσει, με την ομάδα να προσπαθεί να γλιτώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

«Γίνεται ένα παιχνίδι σκάκι», αναφέρει –χαρακτηριστικά σημερινό δημοσίευμα της “La Stampa”. Στο παιχνίδι αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα λάθη που θα γίνουν από τις δύο πλευρές.

Έτσι εξηγείται και η άρνηση του –δασκαλεμένου από τους δικηγόρους- Μάσιμο Μοράτι για τις επαφές με άλλους τεχνικούς και συγκεκριμένα με τον Λεονάρντο.

Την ίδια στιγμή στο διαδίκτυο οι οπαδοί της Ίντερ έχουν αρχίσει τα γκάλοπ για το «ποιος» θα πρέπει να είναι ο νέος τεχνικός. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης ο Λεονάρντο δεν δείχνει να απολαμβάνει της εκτίμησης των φίλων της ομάδας, παρά το «ρεύμα» που έχει ο Βραζιλιάνος τις τελευταίες ώρες.

Οι επιλογές των Καπέλο και Σπαλέτι συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό αλλά και οι δύο περιπτώσεις τεχνικών είναι αρκετά δύσκολες. Η αγγλική ομοσπονδία δεν δείχνει διαθέσιμη να αφήσει τον Καπέλο να εργαστεί και σε ομάδα, ενώ χθες ο Σπαλέτι ενημέρωσε τη Ζενίτ ότι θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα.

Ανάμεσα στα ονόματα που γράφηκαν χθες, ήταν και αυτό του Χίντινκ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομοσπονδία της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: