Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.




Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.



Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το μεσοβδόμαδο κουπόνι, δεν υπάρχει καί κάτι σοβαρό γιά στοιχηματισμό είναι η αλήθεια, πέρα από το πρωτάθλημα της πρώτης Γαλλίας.Από κεί καί πέρα το χάος, πρωσοπικά δεν θα δαπανήσω ούτε ένα σέντς στα παιχνίδια των κυπέλλων

Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.



 Arles - Nice   (2)

Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς βρίσκεται η Arles, μάλλον με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες.Το ότι μετρά 1 μόλις νίκη σε 18 παιχνίδια αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Την Nice την είχαμε προτιμήσει την περασμένη αγωνιστική με την Brest , αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε την χαρη καθώς έμεινε στην ισοπαλία με σκόρ 1-1.Σαφώς καί είναι σε πιό καλή κατάσταση, είναι καλύτερη ομάδα, καί είναι πιό συμπαγές σαν σύνολο σε σχέση με την Arles.

Θα επιλέξω το διπλό της Nice σε απόδοση (2,40)





Brest - Marseille   (2)

Εδώ απαραίτητο είναι το κολύριο καί τα χάπια, αν θυμάστε που λέγαμε για τις ακατανόμαστες, με μία από αυτές θα ασχοληθούμε σήμερα.Ο λόγος για την Marseille.Θα μού πείς σήμερα παίζει καί η άλλη η ακατανομαστη, η Pari. Αυτήν την άφησα στην υσυχεία της για την είναι πιό ανώμαλή από την Marseille.


Χωρίς πολλά μού αρέσει το διπλό της Marseille σε απόδοση (2,20) είναι καί αυτό το αήττητο εντός έδρας της Brest πού με ηδονίζει καί θέλω να το σπάσω !






Ανακεφαλαιώνοντας  : Nice - Marseille, με αυτά τα σημεία θα κάνω εγώ το παιχνίδι μου, καλή τύχη σε ότι καί αν επιλέξετε εσείς.




Kαλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: