Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κινείται μεταγραφικά…

Παρά το αλαλούμ που επικρατεί στα διοικητικά, στον Παναθηναϊκό προχωρούν βάσει του μεταγραφικού σχεδίου που είχε χαραχθεί υπό της προεδρίας του Νικόλα Πατέρα.

Ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για τους παίκτες στις θέσεις που ο προπονητής εκτιμά ότι πρέπει να υπάρξει ενίσχυση. Έτσι, αύριο ο Φερέιρα θα κάνει στους δύο άνδρες τις τελικές του εισηγήσεις για τους παίκτες, τα ονόματα των οποίων έχουν τεθεί προς συζήτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες Αντωνίου και Φρέιτας είναι σε επαφές με τρεις-τέσσερις παίκτες και μετά από τις εισηγήσεις του Φρέιτας θα προχωρήσουν άμεσα στην επίσημη πρόταση για τον παίκτη, του οποίου η περίπτωση θα προκριθεί. Δηλαδή, θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις ακόμη και μέσα στην εβδομάδα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έρθει δανεικός με προοπτική αγοράς το καλοκαίρι, είτε μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα αποκτηθεί τώρα έναντι ενός μικρού αντιτίμου.

Θέμα Σχααρς δεν υπάρχει, όπως και θέμα Ράκιτιτς πλέον δεν τίθεται.

Κάποιοι αποχωρούν…
Μαζί με τις μεταγραφές που θα γίνουν, από την Παιανία θα αποχωρήσουν και κάποιοι παίκτες. Ο πρώτος ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Φερνάντες ο οποίος θα επιστρέψει στη Μπόχουμ, με τον Καπίνο να «ανεβαίνει» και να γίνεται ο τρίτος τερματοφύλακας. Ισχυρά ακούγεται το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Οι Πλεσί και Δημούτσος θα δοθούν δανεικοί, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται και η περίπτωση παραχώρησης του Γκαρσία, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τα Τρίκαλα και αγωνίστηκε ένα ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Φυσικά, στη σχετική λίστα υπάρχει, πάντα, το όνομα του Γκοβού. Ο Γάλλος έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τα Τρίκαλα, ως μια τελευταία ευκαιρία…


Βασικοί οι «Καρα» και Καρνέζης Αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας θα κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τα Τρίκαλα. Ο Πορτογάλος σκέφτεται να βάλει βασικό τον Καρνέζη καθώς και τους Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Σισέ. Θέση διεκδικεί και ο Γκοβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: