Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Επιστρέφει ο Τζέραρντ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από απουσία ενός μήνα, εξαιτίας ενός τραυματισμού στην γάμπα στο φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας με την Γαλλία. Τα καλά νέα για τον προπονητή της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντγκσσον, δεν σταματάνε εκεί, καθώς επιστρέφει και ο Ντάνιελ Άγκερ που είχε να αγωνιστεί από το Σεπτέμβριο.

Ο 63χρόνος προπονητής δήλωσε σχετικά σε βρετανικά μέσα: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που επιστρέφει ο Τζέραρντ, καθώς έχουμε να δώσουμε 5 παιχνίδια σε 15 μέρες. Είναι σε καλή κατάσταση αλλά του λείπουν αγώνες, ήταν να αγωνιστεί με την Φούλαμ αλλά ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω καιρού», ενώ για τον Άγκερ δήλωσε: «Ο Άγκερ είναι επίσης έτοιμος, έτσι οι μόνοι τραυματίες παίκτες στο ρόστερ είναι ο Τζέι Σπίρινγκ και ο Τζέιμι Κάραγκερ».
Ο Χόντγκσσον αναφέρθηκε και στις φήμες που υπάρχουν για αποχώρηση από την ομάδα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι παίκτης της Λίβερπουλ και η μόνη περίπτωση να φύγει είναι μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος ή μας γίνει κάποια πολύ καλή προσφορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: