Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αντσελότι: «Θα βρω λύση άμεσα»

Αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του και να σταματήσει την αγωνιστική κατρακύλα της Τσέλσι, δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νέα ήττα των «μπλε» αυτή τη φορά από τη Μαρσέιγ με 1-0.

Ήταν ευκαιρία να αναστηθούν, όμως δεν την εκμεταλλεύτηκαν, τονίζει ο Ιταλός τεχνικός που όμως πιστεύει ότι ανάλογη ευκαιρία αποτελεί και ο αγώνας απέναντι στην Τότεναμ για το πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική:

«Ήταν μία καλή ευκαιρία να βγούμε από τη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Χάσαμε όμως την ευκαιρία, δεν αγωνιστήκαμε καλά και ηττηθήκαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τώρα μπροστά. Έχουμε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία με την Τότεναμ και τώρα όλοι πιστεύουν ότι θα χάσουμε. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές με φανταστικό χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα. Δεν είμαι απαισιόδοξος. Είμαι δυνατός και θέλω να λύσω το πρόβλημα άμεσα. Κι εγώ και οι παίκτες εστιάζουμε στη δουλειά μας».

Η Τσέλσι έχει πετύχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της και έχει σκοράρει συνολικά μόνο 5 γκολ, όμως ο Ιταλός τεχνικός προτρέπει άπαντες να μείνουν ενωμένοι:

«Θέλω να βγούμε γρήγορα από αυτή τη φάση, Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Αμυντικά νομίζω τα πήγαμε καλά, όμως επιθετικά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν κάναμε και τη χειρότερή μας εμφάνιση, όπως είχε γίνει σε προηγούμενους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: