Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο Καπέλο έχρισε διάδοχο

Το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας προετοιμάζει ο Φάμπιο Κάπελο. Ο Ιταλός τεχνικός παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με την αγγλική ομοσπονδία λήγει μετά από δυο χρόνια πρότεινε «Σαμ Άλαρνταϊς ή Χάρι Ρέντναπ» ως τους πλέον κατάλληλους για να τον αντικαταστήσουν.

«Αυτή τη στιγμή ο Άλαρνταϊς και ο Ρέντναπ τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Έχουν ιδιαίτερο στυλ και τη δυνατότητα να παίρνουν αποτελέσματα με το υλικό που έχουν στα χέρια τους. Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να λειτουργεί γνωρίζοντας τις δυνατότητες που έχει το ρόστερ της ομάδας του».

Ο Ρέντναπ έχει εντυπωσιάσει με την πορεία της Τότεναμ τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League, έχει την καθολική αναγνώριση των φιλάθλων και ως εκ τούτου έχει ανεβάσει τις μετοχές του. Από την άλλη μεριά ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Σαμ Άλαρνταϊς, είναι παλιά καραβάνα στους πάγκους αγγλικών ομάδων.

Αν τελικά ο Καπέλο θα δικαιωθεί και θα επηρεάσει την απόφαση της ομοσπονδίας θα το διαπιστώσουμε… το καλοκαίρι του 2012!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: