Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό Βόλου

Για τρίτη φορά την τρέχουσα σεζόν ο Παναθηναϊκός θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό Βόλου.Με τιμωρία της έδρας του για μία αγωνιστική και πρόστιμο ύψους 82.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ.
Η "πράσινη" ΠΑΕ έχει δικαίωμα έφεσης (κάτι που θα κάνει), ωστόσο αν δεν δικαιωθεί και η ποινή διατηρηθεί, τότε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Υπενθυμίζουμε, πως σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του συλλόγου, τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό τα προκάλεσαν άγνωστοι και άσχετοι με τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά τα λόγια του δικηγόρου της ΠΑΕ, Γιάννη Κάρμη: "Η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα προκλήθηκε από δημοσίευμα οπαδικής εφημερίδας, η οποία απευθύνεται σε φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η επίθεση δεν είχε ουδεμία σχέση με τον αγώνα, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν έρθει με μολότοφ και επιτέθηκαν στην μπουτίκ της ομάδας". *** Αυτή είναι η τρίτη φορά την τρέχουσα σεζόν που ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους. Η πρώτη ήταν με την Ξάνθη στη Λεωφόρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (1-1) και η δεύτερη με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (1-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια: