Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ντεσάμπ: «Η νίκη στους φιλάθλους»

Τη νίκη στον αγώνα με την Τσέλσι παρόλο που δεν συνεπαγόταν βαθμολογικό κέρδος παραδέχτηκε ότι ήθελε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο προπονητής της Μαρσέιγ ήθελε να χαρούν οι φίλαθλοι με μία μεγάλη νίκη και έτσι και έγινε, με τους Γάλλους να επικρατούν 1-0.

Ο Ντεσάμπ τόνισε ότι η νίκη απέναντι σε μία ομάδα της δυναμικότητας της Τσέλσι είναι πάντα σημαντική, ενώ ευχήθηκε να έχουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη κλήρωση για να τους βοηθήσει στην ευρωπαϊκή πορεία που ονειρεύονται:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μπραντάο και για την ομάδα μου. Ήθελα να δω τους ποδοσφαιριστές μου να νικάνε. Είναι ωραίο για τους οπαδούς να επικρατείς της Τσέλσι παρόλο που δεν σημαίνει τίποτα. Ακόμη και αν παίζεις όμως αγώνες χωρίς πίεση και βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι ωραία να φτάνεις σε επιτυχία.

Μία ομάδα σαν τη Τσέλσι έχει στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εμείς όχι. Δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ελπίζω να έχουμε τύχη στην κλήρωση, αν και με όποιον και να τύχουμε θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί τώρα να νικήσουμε την Τσέλσι όμως δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό της. Τον Φεβρουάριο θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: