Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο Κούπερ αποφασίζει

Στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα παραδοθεί η λίστα του Μανέλ Φερέρ με τους μετεγγραφικούς στόχους.
Η διοίκηση του Άρη ζήτησε από τον πρώην συνεργάτη της «κίτρινης» ΠΑΕ να φτιάξει μια λίστα στην οποία θα υπάρξουν ονόματα παικτών, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα και οι οικονομικές απαιτήσεις των οποίων, βρίσκονται στο πλαίσιο που έχει θέση η διοίκηση. Ο Άρης αναζητεί έναν επιθετικό και ένα αριστερό χαφ, με τον Φερέρ να ξεκαθαρίζει στους Γιάννη Κόντη και Γιάννη Μιχαλήτσο, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η αναζήτηση.
Η συγκεκριμένη λίστα θα παραδοθεί στην συνέχεια στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο για το ποιοι θα αποκτηθούν από τους «κίτρινους», τον Ιανουάριο. Παράλληλα, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των Τόνι Κάλβο και Μεντί Ναφτί. Οι δυο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Αργεντινό τεχνικό, όπως άλλωστε και ο Φαμπιάνο. Οι τρεις παίκτες ψάχνουν να βρουν ομάδα για να αποχωρήσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ιανουάριο, όμως αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας.
Τέλος, στα αγωνιστικά ο Αργεντινός τεχνικός προετοιμάζει τους «κίτρινους» για τον εκτός έδρας αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός πλάνων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί οι Ρονάλντο, Τσεσνάουσκις, Οριόλ, Χουάνμα, Παπαζαχαρίας, Αγτζίδης και Μίσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: