Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Mας περιμένουν στο Europa League

ΑΕΚ, Αρης και ΠΑΟΚ γνωρίζουν πλέον τους αντιπάλους τους στους "32" του Europa League. Εφόσον προκριθούν, κάτι που είναι πολύ πιθανό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων οι ελληνικές ομάδες ξέρουν από την Τετάρτη το βράδυ, όταν και τελείωσαν οι αγώνες στο Champions League, σε μεγάλο βαθμό ποιες ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Με την προϋπόθεση ότι θα τερματίσουν δεύτερες στους ομίλους τους (μόνο ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες για την πρώτη θέση) στην κλήρωση της 17ης Δεκεμβρίου, οι ελληνικές ομάδες θα βρουν απέναντί τους είτε μία από τις 12 πρώτες των ομίλων του Europa (εξαιρείται η πρώτη του δικού τους ομίλου), είτε μία από τις τέσσερες καλύτερες τρίτες των ομίλων του Champions League.
Κάτι που σημαίνει ότι υποψήφιες αντίπαλοι θα είναι: Σπαρτάκ Μόσχας, Μπράγκα, Αγιαξ, Τβέντε, Λεβερκούζεν, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ , Στουτγκάρδη, Λίβερπουλ, Πόρτο και Αϊντχόφεν. Πιθανές αντίπαλοι επίσης είναι: Μάντσεστερ Σίτι ή Λεχ Πόζναν, Βιγιαρεάλ ή ΠΑΟΚ ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντιναμό Κιέβου ή Μπάτε Μπορίσοφ και Παρί ή Σεβίλλη ή Ντόρτμουντ

Δεν υπάρχουν σχόλια: