Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Λίμα: «Ξέρουμε ποία φανέλα φοράμε»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Πάμπλο Λίμα. Ο Ουρουγουανός αμυντικός του Ηρακλή, παρέλαβε το βραβείο διά χειρός Κυριάκου Φυτίλη, βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας. «Συγχαρητήρια για το γκολ και εύχομαι το επόμενο να συνδυαστεί και με νίκη για την ομάδα μας», τόνισε αρχικά ο κ. Φυτίλης ενώ από την πλευρά του ο αμυντικός των «κυανολεύκων» σημείωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Είμαι χαρούμενος, αλλά το μυαλό μου είναι στο επόμενο παιχνίδι. Πάντα όταν εκτελώ φάουλ, το μυαλό μου είναι να σκοράρω».
Για την κόντρα του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν έχουμε αγωνιστεί αντίπαλοι στο παρελθόν. Είχα την τύχη να παίξουμε μαζί στην εθνική Ουρουγουάης. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και ελπίζω να το κερδίσουμε εμείς».
Για το αν έχει κατανοήσει την ιδιαιτερότητα του αγώνα στην Τούμπα: «Ξέρω ότι το ντέρμπι αυτό είναι σημαντικό, αλλά κάθε τέτοιο παιχνίδι έχει και διαφορετική εξέλιξη. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εμείς δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δείχνουμε βελτίωση».
Για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Η αντίδραση των φιλάθλων μας ήταν νορμάλ. Το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Το σημαντικό είναι όμως, ότι ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε».
Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής μπαίνει σε μία τριάδα ντέρμπι: «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι ο αγώνας του Σαββάτου και πώς θα τον κερδίσουμε. Όταν τελειώσει αυτό το παιχνίδι, θα συζητήσουμε για τα επόμενα που ακολουθούν. Αλλά το μυαλό μας προς το παρόν είναι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: