Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Απέκτησε τον Ζεάν Καριόκα

Σε ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής προχώρησε η SKODA Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο αποκτώντας τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζεάν Αγκοστίνιο ντα Σίλβα, γνωστό και ως  Ζεάν Καριόκα Ο Βραζιλιάνος έχει ύψος 1.76 και είναι γεννημένος στις 1/6/1988. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Μποταφόγκο και Πόντε Πρέτα, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Φιγκεϊρένσε, που παίζει στην δεύτερη κατηγορίας της Βραζιλίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:
"H ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ήλθε σε συμφωνία και θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, με τον ποδοσφαιριστή JEAN AGOSTINHO DA SILVA".
Στα αγωνιστικά  τώρα με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ την Πέμπτη.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες για το δίτερμα που ακολούθησε.
Στο προπονητήριο της ομάδας βρέθηκε και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ζεαν Αγκοστίνιο Ντα Σίλβα ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.
Τιμή για τη SKODA ΞΑΝΘΗ και τον Γιάννη Παπαδημητρίου
Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στο DIVANI CARAVEL ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη "Γιορτή του Ποδοσφαιριστή". Πρόκειται για μία λαμπρή εκδήλωση η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο και σ' αυτήν τιμώνται οι καλύτεροι της χρονιάς.
Φέτος ο ΠΣΑΠ αποφάσισε να τιμήσει και τον πρώην αρχηγό της SKODA ΞΑΝΘΗ και νυν Τεχνικό της Διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τις 389 παρουσίες και τα 5 γκολ με την ξανθιώτικη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, θα τιμηθεί για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και για τη SKODA ΞΑΝΘΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: