Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Σολτάνι: «Θα ήταν ένα ωραίο βήμα η μεταγραφή…»

Ευπρόσδεκτες θα είναι για τον Καρίμ Σολτάνι προτάσεις από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ολλανδικό Τύπο.

«Στην Ελλάδα, αν πας καλά σε μία από τις μικρότερες ομάδες, μπορείς να πάρεις μεταγραφή σε κάποια από τις μεγαλύτερες. Αυτό δεν το βλέπεις συχνά αλλού. Θα ήταν ένα ωραίο βήμα για μένα. Έχω υπογράψει για ένα χρόνο στον Ηρακλή, αλλά αυτό το μήνα θα γίνει η πρώτη συζήτηση μεταξύ εμού και της διοίκησης», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η διαφορά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγάλη, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, και αυτό τους δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πίσω όμως από αυτές τις ομάδες τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Από εκεί που είσαι τέταρτος μπορείς να βρεθείς δωδέκατος».

Για την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα ανέφερε: «Ήδη έχω πετύχει τέσσερα γκολ κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Έχω αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ στη Ντεν Χάαγκ έπαιζα μόνο ως αριστερός επιθετικός. Είναι πάντα καλό να μαθαίνεις νέα πράγματα και λόγω τραυματισμών και τιμωριών έπρεπε να παίξω σε διαφορετικές θέσεις».

Τέλος, συγκρίνοντας το ελληνικό πρωτάθλημα με το ολλανδικό, είπε: «Ο ρυθμός των αγώνων είναι πιο χαμηλός από την Ολλανδία και σαν επιθετικός έχει λιγότερες ευκαιρίες να σκοράρεις. Οι διαιτητές εδώ είναι πιο αυστηροί και ήδη έχω δεχτεί τρεις κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες, μία εκ των οποίων δεν έπρεπε να πάρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: