Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Ποιο Καραϊσκάκη; Το Βικελίδης»

Ο Νέρι Καστίγιο τόνισε πως συνάντησε πρωτόγνωρα πράγματα στον Άρη και παρότι έχει αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκης» και τον Ολυμπιακό, τέτοια ατμόσφαιρα όπως στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει ξανά συναντήσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΑΡΗΣ FM 92,8:
Για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Άρη: «Ήταν μια πολύ ωραία πόλη το Σικάγο, βρισκόμουν εκεί για έξι μήνες, αλλά ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα που τη θεωρώ σπίτι μου. Ο ΑΡΗΣ μού άνοιξε την πόρτα, για αυτό και το δέχτηκα. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα της χώρας μου καθώς έχει πολύ ωραίες εικόνες κι ενδιαφέρουσες. Η πιο μεγάλη ομάδα είναι η Αμέρικα, παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει πρωταθλήματα».
Για τους οπαδούς του Αρη και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν: «Αυτό που είδα να συμβαίνει εδώ στον Αρη δεν υπάρχει ούτε στη χώρα μου. Το κλίμα είναι υπέροχο και σε αυτό το κλειστό γήπεδο αναδεικνύεται σωστά. Έχω αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, αλλά αυτήν την ατμόσφαιρα δεν την έχω συναντήσει πουθενά. Πραγματικά πάντα μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας ήμασταν οπαδοί και παίκτες μια αγκαλιά. Αυτή η ομάδα με αυτή την ατμόσφαιρα είναι άδικα στη θέση που βρίσκεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: