Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τσιρίλο: «Μας πείσμωσαν οι δηλώσεις τους»

Τον λόγο για τον οποίο παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ τόσο παθιασμένος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον Ολυμπιακό, ανέλυσε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και την αφιέρωση στον Πάμπλο Κοντρέρας.

Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός στον "Sport 103":

Για το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ:
«Μας έκανε ουσιαστικά να είμαστε θυμωμένοι η συμπεριφορά των αντιπάλων. Επίσης, μας πείσμωσαν οι δηλώσεις τους, ότι θα κερδίσουν εύκολα στη Θεσσαλονίκη».

Για το πώς αισθάνεται μετά την πρόκριση:
«Νιώθω μεγάλη χαρά, ευτυχία. Προσπαθήσαμε να περάσουμε στο επόμενο γύρο και τα καταφέραμε».

Για το πώς ήταν το παιχνίδι χωρίς τους οπαδούς της ομάδας στην κερκίδα:
«Δεν ήταν το καλύτερο να παίζουμε χωρίς του φιλάθλους μας. δεν ήταν εύκολο για εμάς. Αυτή η απουσία, όμως, κάνει τη νίκη μας πιο σημαντική, καθώς δείξαμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα και μπορούμε και χωρίς τον κόσμο μας».

Για το πώς θα ήταν το ματς με κόσμο στην Τούμπα:
«Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αν είχαμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Ο κόσμος μας δίνει εξτρά δύναμη. Με την παρουσία του, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ. Ειδικά τον χθεσινό Ολυμπιακό, που δεν έκανε τίποτε για να κερδίσει το παιχνίδι».

Για το αν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να κάνει κι άλλα γκολ στο παιχνίδι:
«Κάναμε κάποιες ευκαιρίες να κάνουμε κι άλλα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:
«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά αυτό που μετρά είναι η ουσία. Πετύχαμε το γκολ που θέλαμε και πήραμε την πρόκριση».

Για την αφιέρωση του γκολ στον Πάμπλο Κοντρέρας:
«Είναι κάτι που σκέφθηκα μια μέρα πριν τον αγώνα. Θέλαμε να αφιερώσουμε μια μεγάλη νίκη στον Πάμπλο Κοντρέρας, που είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος. Γι' αυτό πανηγύρισα με αυτόν τον τρόπο στο γκολ».

Για τα αισθήματα που τρέφει αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ:
«Σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει έδωσα τα πάντα. Στον ΠΑΟΚ νιώθω πολύ έντονα την αγάπη και την εμπιστοσύνη του προπονητή, της διοίκησης, των οπαδών, οπότε αυτό που βγάζω στο γήπεδο είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω».

Για το αν θέλει να πετύχει γκολ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό:
«Μακάρι να σκοράρω στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό!»

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος:
«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικός. Έχει σημασία να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό που έγινε χθες και να συγκεντρωθούμε στο ερχόμενο παιχνίδι, που είναι επίσης ντέρμπι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι κοντά πλέον στην κατάκτηση ενός τίτλου:
«Πρέπει να συνεχίσουμε στο δρόμο που δουλεύει η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, γιατί με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ είναι πλέον κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου».

Για τις δικές του εμφανίσεις:
«Οι εμφανίσεις μου θέλω να βελτιωθούν κι άλλο. Αυτή η ομάδα κι οι οπαδοί της αξίζουν πολλά περισσότερα και θέλω να μείνω κι άλλα χρόνια, προσφέροντας στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: