Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παράσχος: «Αδικούμε την ομάδα με τη θέση μας»

Να βγει ο Ηρακλής από τη δυσμενή βαθμολογική θέση, που αδικεί την ποιότητα του υλικού του και την ιστορία του θέλει ο Γιώργος Παράσχος, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο.

«Έχουμε μπροστά μας μια αναμέτρηση, η οποία μπορεί να καθορίσει την περαιτέρω πορεία μας. Ένα καλό για εμάς αποτέλεσμα, μπορεί να επαναπροσδιορίσει τις προοπτικές και τους στόχους μας. Εξήγησα στα παιδιά ότι αδικούν την ομάδα, την ιστορία της, τον κόσμο της και, προ πάντων, τους εαυτούς τους, με τη βαθμολογική θέση, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής. Είναι κρίμα, αυτή η ομάδα, με αυτό το αγωνιστικό υλικό, να βρίσκεται εκεί, που βρίσκεται. Ευελπιστώ, ότι σε αυτόν τον αγώνα, θα έχουμε την αφύπνιση του προσωπικού ποδοσφαιρικού εγωισμού των παιδιών και θα πάρουμε αυτό, που θέλουμε», τόνισε ο τεχνικός του «Γηραιού».

Οριστικά νοκ άουτ για το ερχόμενο ματς είναι-μετά τους Στέλιο Ηλιάδη και Ρόμπερτ Ζοτ-ο Βίκτορας Γιάκομπ. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

* Οι Γιώργος Κατσικάς και Θωμάς Τσίτας κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης με τη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: