Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Με υπογραφή Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε στο ντεμπούτο του και "σφράγισε" τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Στόουκ με 2-0. Οι "κόκκινοι" δυσκολεύτηκαν, με το ημίχρονο στο "Άνφιλντ" να λήγει χωρίς σκορ, αλλά ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Ραούλ Μεϊρέλες άνοιξε το σκορ στο 47', ενώ στο 79' ο Λουίς Σουάρες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο Ουρουγουανός επιθετικός πέρασε στον αγώνα στο 63ο λεπτό στη θέση του Αουρέλιο και σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είδε τις ελπίδες της για τον τίτλο να "ψαλιδίζονται", αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές, ενώ η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας 1-0 την Μπλάκμπερν στο "Ίγουντ Παρκ".

Βαθμολογική "ανάσα" πήρε η Γουέστ Χαμ με το 3-1 επί της Μπλάκπουλ εκτός έδρας και η Φούλαμ συνέχισε την ανοδική της πορεία, επικρατώντας 1-0 της Νιουκάστλ στο "Κρέιβεν Κότατζ".

Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ:

Λίβερπουλ-Στόουκ 2-0
(47' Μεϊρέλες, 79' Σουάρες)

Μπέρμιγχαμ-Μάντσεστερ Σ. 2-2
(23' Ζίγκιτς, 77' πεν. Γκάρντνερ - 4' Τέβες, 41' Κολάροφ)

Μπλάκμπερν-Τότεναμ 0-1
(4' Κράουτς)

Μπλάκπουλ-Γουέστ Χαμ 1-3
(42' Άνταμ - 24', 44' Ομπίνα, 37' Κιν)

Μπόλτον-Γουλβς 1-0
(90'+ Στάριτζ)

Φούλαμ-Νιουκάστλ 1-0
(67' Νταφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: