Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Συμφωνία Άρη με Μοσχάκη για το καλοκαίρι

Μία από τις σκέψεις-αποφάσεις της διοίκησης του Άρη είναι να διατηρηθεί ή και να αυξηθεί -αν είναι δυνατόν- ο αριθμός των ελλήνων ποδοσφαιριστών από το καλοκαίρι και ήδη έχουν ξεκινήσει μια σειρά ενεργειών στον άξονα αυτό.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, οι κίτρινοι έχουν εντοπίσει αρκετούς στόχους ανά την ελληνική ποδοσφαιρική επικράτεια και ήδη έχουν συμφωνήσει με τον πρώτο. Πρόκειται για την περίπτωση του Γιώργου Μοσχάκη. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ αγωνίζεται στη Δόξα Δράμας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Στον Άρη πιστεύουν πολύ στον θεσσαλονικιό χαφ και θεωρούν ότι μπορεί να δώσει λύσεις άμεσα και ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία από τώρα για το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μοσχάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή, προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και τον Ιανουάριο του 2009 δόθηκε δανεικός στον Θερμαϊκό (6 συμμετοχές). Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (28 συμμετοχές - 4 γκολ) και το καλοκαίρι έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Δράμας. Μέχρι στιγμής έχει 20 συμμετοχές και 3 γκολ.

Εκτός από τον Μοσχάκη, υπάρχουν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο, οι οποίοι θα παρακολουθούνται στενά και με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Μοχαλήτσου (ο οποίος γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα) θα προχωρούν ή όχι στην υλοποίηση τους.Πηγη Arismania.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: