Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Βενγκέρ: «Δεν έπρεπε, Μόγιες»

Λάθος του Ντέιβιντ Μόγιες χαρακτήρισε ο Αρσέν Βενγκέρ την κίνηση του προπονητή της Έβερτον να αποκαλύψει κάποια από όσα φέρεται να δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση ο Σεσκ Φάμπρεγκας στον διαιτητή της αναμέτρησης Άρσεναλ – Έβερτον στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Σαχά από πλευράς «ζαχαρωτών» είχε ανοίξει το σκορ στον αγώνα από εμφανή θέση οφσάιντ με τους παίκτες της Άρσεναλ να διαμαρτύρονται έντονα. Στο ημίχρονο και κατευθυνόμενοι στα αποδυτήρια ο Μόγιες τόνισε ότι άκουσε τον Φάμπρεγκας να λέει πράγματα «αηδιαστικά» όπως τόνισε, που έπρεπε να προκαλέσουν την αποβολή του ή την μετέπειτα τιμωρία του από την Ομοσπονδία.

Τίποτα από τα δύο όμως δεν έγινε αφού ο διαιτητής δεν έγραψε κάτι στο φύλλο αγώνος και ούτε φαίνεται κάτι στο βίντεο της αναμέτρησης. Ο Ισπανός μέσος έτσι τη γλίτωσε με τον Αρσέν Βενγκέρ να παίρνει τη σκυτάλη κατηγορώντας τον συνάδελφό του ότι έσπασε την προπονητική… ομερτά.

«Ήταν λάθος του Μόγιες να αποκαλύψει αυτά που νομίζει πως άκουσε από τον Σεσκ Φάμπρεγκας στα αποδυτήρια. Αν σας πω κι εγώ όλα όσα έχω ακούσει τα τελευταία δέκα χρόνια θα εκπλαγείτε! Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας ανάμεσά μας να μην αποκαλύπτουμε όσα λέγονται στην ένταση της στιγμής. Συνήθως αυτό το σέβονται όλοι», τόνισε με επικριτική διάθεση ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» και κατέληξε:

«Ο Σεσκ πάντως δεν είπε τίποτα. Δεν του αποδόθηκε κάποια κατηγορία και το ζήτημα για μένα έληξε εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: