Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ενάντια στο κράτος, σύμφωνα με τον Μηλιωρίδη

Για όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού μίλησε στον Sport 103 fm ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης. Αναλυτικά όσα είπε το μέλος της διοίκησης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Για το κλίμα που υπήρχε και τα αυστηρά μέτρα: «Αισθανθήκαμε ότι δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά ο ΠΑΟΚ με όλο το ελληνικό κράτος!»

Για την άφιξη του Τσιρώνη με φορτηγό μεταφορών: «Είναι αστείο αυτό που έγινε. Αστείο και γελοίο».

Για την ένταση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον αυτόν τον καιρό που βρισκόμαστε εμείς, είναι εκκλησία και όλοι όσοι έχουν περάσει από την Τούμπα, μας δίνουν συγχαρητήρια. Αν και σε αυτή την περίπτωση, εμείς ήμασταν εκεί για να μη συμβεί τίποτα και αυτοί χωρίς λόγο άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται».

Για όσα έγιναν κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στο γήπεδο: «Όταν έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, υπήρχαν κάποιες αποδοκιμασίες από φίλους του ΠΑΟΚ, τίποτα παραπάνω. Εκείνη τη στιγμή, ο Πάντελιτς άρχισε να τους βρίζει, εγώ τον ακούμπησα λέγοντάς του να πάει μέσα και να μην προκαλεί και ο κύριος Μαρινάκης, χωρίς να γνωρίζει ποιος είμαι και χωρίς ουσιαστικό λόγο, άρχισε να φωνάζει».

Για τις προσαγωγές φιλάθλων του ΠΑΟΚ: «Υπήρξαν κάποιες προσαγωγές, χωρίς αιτία, δεν υπήρχαν κατηγορίες που ευσταθούσαν και αυτοί οι άνθρωποι αφέθηκαν ελεύθεροι. Ίσως οι αστυνομικοί που ανέβηκαν από την Αθήνα ήθελαν να δείξουν κάποια πράγματα».

Για το αν ο Τάσος Μητρόπουλος απειλούσε τον επόπτη Τρύφωνα, λέγοντάς του "τελείωσες": «Ναι, όντως, έτσι έγινε, το άκουσα κι εγώ με τα αυτιά μου».

Για την πρόθεση ενός φιλάθλου να καταθέσει μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Στη διάρκεια του αγώνα και μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, έφυγαν κάποια αντικείμενα από εκεί που κάθονταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ένα πλεξιγκλάς έπεσε πάνω σε φίλαθλο της ομάδας μας και εκείνος θέλησε στη συνέχεια να υποβάλει μήνυση κατά του κ. Μαρινάκη. Τελικά, δεν το έπραξε, γιατί θα έκανε μήνυση και ο κ. Μαρινάκης, και θα έπρεπε να πάνε στο αυτόφωρο».

Για τη συνέχεια στο Κύπελλο: «Μετά την κλήρωση, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είχε πει, ότι στον τελικό θα βρίσκονται οι δύο Ολυμπιακοί. Ο ένας Ολυμπιακός δε θα σίγουρα εκεί...».

Για τον ενδιαφέρον του κόσμου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Υπάρχει ήδη αυξημένη κίνηση για τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: