Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παλέρμο για σεντόνι!

Αυτή τη φορά προηγήθηκε 2-0 και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη. Η Παλέρμο επικράτησε 2-1 της παραπαίουσας, Γιουβέντους στο «Μπαρμπέρα» και είναι μία ανάσα από το Champions League. Ηττα για Νάπολι, γκέλα για Ρόμα. Τώρα το κράτησε...

Οπως και στο ματς με την Ιντερ, η Παλέρμο προηγήθηκε 2-0 σχετικά νωρίς στο ματς, όμως αυτή τη φορά κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Στο 7' ο Παστόρε, που με τους Νερατζούρι ήταν ο μοιραίος έκανε ό,τι ήθελε και πέρασε τρομεή πάσα στον Μίκολι, ο οποίος με πλασέ κάτω από το σώμα του Μπουφόν άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 20' έγινε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα και κοντινή κεφαλιά του Μιλιάτσιο, ενώ η Γιούβε κατάφερε να μειώσει στο 36' με σουτ του Μαρκίζιο με το αριστερό μέσα από την περιοχή μετά από σύγχυση (2-1) σκοράροντας για δεύτερο σερί ματς.

Δεν άντεξε η Νάπολι

Τους τελευταίους μήνες όλοι στην Νάπολι μιλούν για πρωτάθλημα και την Τρίτη (01/02) η Λάτσιο τους έκανε το καλύτερο δώρο αποσπώντας 0-0 στο «Σαν Σίρο» από την Μίλαν. Αν η ομάδα του Ματσάρι κέρδιζε στο «Μπετεγκόντι» θα μείωνε στο -2 από τους Ροσονέρι. Τελικά οι Παρτενοπέι δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και λύγισαν με 2-0 από μία ομάδα η οποία τους είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο. Μοσκαρντέλι και Σάρντο οι σκόρερ για τον σύλλογο της Βερόνας.

Μεγάλη γκέλα για Ρόμα

Την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή και να μπει πιο δυναμικά στη μάχη για το Champions League έχασε η Ρόμα, η οποία ζορίστηκε πολί με την Μπρέσια του Μάουρο Μπερέτα. Οι Τζαλορόσι, προηγήθηκαν στο 58' με τον φορμαρισμένο, Μάρκο Μποριέλο όμως δεν κατάφερα να κρατήσουν τη νίκη καθώς ο Εντερ έδωσε πολύτιμο βαθμό στους νεοφώτιστμους (69') που παλεύουν για να διατηρηθούν στην κατηγορία.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Τρίτη (01/02)

Μίλαν-Λάτσιο 0-0

Τετάρτη (2/2)

Ρόμα-Μπρέσια 1-1
(58' Μποριέλο - 69' Εντερ)

Τσεζένα-Κατάνια 1-1
(31' Χιμένες - 8' Μάξι Λόπες)

Κιέβο-Νάπολι 2-0
(20' Μοσκαρντέλι, 50' Σάρντο)

Φιορεντίνα-Τζένοα 1-0
(40' Σαντάνα)

Παλέρμο-Γιουβέντους 2-1
(7' Μίκολι, 20' Μιλιάτσιο - 36' Μαρκίζιο)

Πάρμα-Λέτσε 0-1
(92' Σεβαντόν)

Σαμπντόρια-Κάλιαρι 0-1
(37' Ναϊνγκόλαν)

Ουντινέζε-Μπολόνια 1-1
(77' Ντομίτσι - 65' Ντι Βάιο)

Πέμπτη (03/02)

Μπάρι-Ιντερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: