Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς Γιάκομπ στις Σέρρες

Οριστικά εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό τέθηκε ο Βίκτορας Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος επιθετικός του Ηρακλη δεν κατάφερε να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο Γιώργος Παράσχος δεν τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια». Ο Γιάκομπ ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα, οι Ηλιάδης και Σζοτ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Μετά το τέλος της, ο Παράσχος αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για το ματς των Σερρών.
* Στο συγκρότημα της Εθνικής Ελπίδων κλήθηκαν από την ΕΠΟ δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσικάς και ο Θωμάς Τσίτας. Θα ενσωματωθούν με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την Δευτέρα 07/02, στην Αθήνα, όπου και θα διεξαχθεί με την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας φιλικό παιχνίδι, την Τετάρτη 09/02. Την Πέμπτη 10/02 αναμένεται η επάνοδός τους στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: