Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

"Πολύ καλή πρόταση"

Πολύ καλή χαρακτήρισε την πρόταση του Ολυμπιακού, ο Φρανθίσκο Χαβίτο ενώ επεσήμανε ότι θα δώσει τα πάντα παρότι θα αγωνιστεί για μικρό διάστημα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Ο Ισπανός μέχρι πρότινος παίκτης του Άρη σε συνέντευξή του στην "As", ανέφερε ότι είχε ήδη προσαρμοστεί στην Ελλάδα και έτσι αποδέχτηκε την προσφορά των "ερυθρόλευκων".

Ακόμη  μίλησε για τον εαυτό του τον οποίο χαρακτήρισε ως παίκτη-μαχητή, σκιαγραφώντας το αγωνιστικό του προφίλ.
"Δεν περίμενα ότι θα μου παρουσιαζόταν η ευκαιρία να αγωνιστώ τώρα στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή, γιατί είναι μία ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 Είχα ήδη προσαρμοστεί στην Ελλάδα και ήθελα να διασφαλίσω το μέλλον μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει τελικά", δήλωσε αρχικά.

Για εκείνους που υποστήριξαν ότι θα είναι....περαστικός από το "Ριαθόρ", απάντησε:"Ίσως έχουν τους λόγους τους. Είναι φυσικό να αμφιβάλουν για μένα, αλλά δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Ίσως θεωρούν πως θα είμαι αδιάφορος, πως θα περιμένω απλώς να περάσουν οι μήνες, αλλά σε όποια ομάδα αγωνίστηκαν στην καριέρα μου, ανέκαθεν έδινα τα πάντα.

Δεν ξέρω να λειτουργώ διαφορετικά. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί για μένα να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Πριμέρα Ντιβισιόν, κάτι που δεν κατάφερα με την Μπαρτσελόνα".

Για τις πρώτες μέρες του στην νέα του ομάδα, δήλωσε:"Είμαι μόλις δύο μέρες εδώ κι ακόμη δεν ξέρω πού βρίσκομαι. Θα πρέπει να προσαρμοστώ και να συνηθίσω στις νέες συνθήκες. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρω σύντομα, γιατί δεν έχω και
πολύ χρόνο. Ή θα το κάνω γρήγορα ή καθόλου".

Εξάλλου για τον εαυτό του, επεσήμανε:"Είμαι ένας γρήγορος παίκτης, που βγαίνει μπροστά αλλά βοηθά και στην ανασταλτική λειτουργία. Παίζω στα άκρα και περισσότερο δίνω πάσες παρά σκοράρω, αλλά τώρα θα έχω περισσότερο το ρόλο του οργανωτή και θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να φτάνω στην αντίπαλη περιοχή. Είμαι ένας παίκτης-μαχητής".

Τέλος μιλώντας για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και την κατάσταση στην Γαλικία, υποστήριξε:"Είναι ένα ντέρμπι της τρέλας. Το είχα συνηθίσει, αλλά είναι κάτι απίστευτο. Είναι μία μάχη μέχρι θανάτου. Εδώ στη Γαλικία τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: