Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παίζει ο Αρίας με Παναθηναϊκό

Στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Ντιέγκο Αρίας. Ο Κολομβιανός μέσος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής. Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Τούμπας, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δώσει κάποιες ανάσες στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.
Ο Αρίας φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία. Επίσης, στο πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε και ο Ετό ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο βασικό σχήμα. Ο Μίρκο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή το πρωί, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Τέλος, το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις την Παρασκευή. Στις τάξεις του ΠΑΟΚ επικρατούσε ικανοποίηση για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού και τόσο οι παίκτες, όσο και τεχνική ηγεσία στρέφουν την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπου ο στόχος είναι η νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: