Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Δεν θα ήταν έκπληξη και η 2η θέση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στον Sentra 103,3 για την μεγάλη νίκη μέσα στην Καβάλα που έφερε τους Βολιώτες πιο κοντά στα… σύνορα για ευρωπαϊκή έξοδο: «Είχα δηλώσει μετά το ματς του Ατρομήτου πως για εμάς ήταν πολύ στενάχωρο και άσχημο αποτέλεσμα. Τα είπαμε με τα παιδιά, μιλήσαμε και με τον πρόεδρο…  Χάθηκε η ευκαιρία για ένα παιχνίδι τελικού Κυπέλλου αλλά εμείς είπαμε να κοιτάξουμε μπροστά, να αποτινάξουμε όποια ψυχική και σωματική κόπωση και οι παίκτες να σηκώσουν το κεφάλι για την συνέχεια. Τους είπα ‘είστε μια ομάδα για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα. Να πάμε Καβάλα να πάρουμε και την νίκη που σημαίνει 4 βαθμούς και όχι τρεις γιατί με την Καβάλα παλεύουμε για 5άδα. Αναζητούσαμε και το «Χ» που παλι μας βόλευε».


Για τα πλέιο οφ είπε: «Θα πρέπει πρώτα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς με την Ξάνθη που θα μας δώσει τα μεγαλύτερα ποσοστά για 5άδα. Ισως βαραίνει περισσότερο τώρα το πρόγραμμα γιατί σου δίνει το δικαίωμα όποια ομάδα είναι στην 5άδα να έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει ακόμα και την 2η θέση. Δεν θα ήτνα έκπληξη να διεκδικήσει οποιαδήποτε ομάδα με μεγάλα ποσοστά την 2η θέση. Αγωνιστικά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε όπως και η Καβαλά και ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης. Εχουμε νικήσει 2 φορές την ΑΕΚ στον Βόλο και στο ΟΑΚΑ».

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον σύλλογο: Η συνεργασία μας είναι γι’ αυτό το διάστημα. Αν όλα πάνε κατ’ευχήν έχει καλώς». 

Για το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ: «Ότι κάνει ο Ολυμπιακός τελευταία πιάνει! Απαλλαγμένος από την Ευρωπη έχτισε φυσική κατάσταση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: