Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Μοράτι: «Δεν είμαστε εμείς το φαβορί»

Μετά και την ήττα της Μίλαν από την Παλέρμο με σκορ 1-0, η Ίντερ μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την πρώτη θέση και πλέον, τον ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ των «ροσονέρι» και των «νερατζούρι» αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Με αυτό όμως δε συμφωνεί ο Μάσιμο Μοράτι.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ίντερ είπε: «Ποτέ δεν είχαμε μια τόσο θετική παρουσία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, είμαστε ακόμα πίσω όμως και δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Αυτό που μπορούμε να πούμε τώρα είναι ότι κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε».
Στη συνέχεια ανέφερε πόσο πολύ ευχαριστημένος είναι από τους παίκτες κα ιτον προπονητή: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όλους τους παίκτες και το Λεονάρντο, που έχει προετοιμάσει εξαιρετικά την ομάδα. Έχει φέρει ό, τι ακριβώς θέλω,  ένα μεγάλο πνεύμα».
Όσον αφορά την ομάδα της Μίλαν, παραδέχτηκε ότι τον φοβίζει: «Τι με ανησυχεί περισσότερο στη Μίλαν; Τα πάντα. Η εμπειρία της, η ικανότητά της να παραμένει ήρεμη στα κρίσιμα ματς, και ανησυχώ όταν ακούω ότι εμείς είμαστε το φαβορί επειδή μπαίνεις στο γήπεδο με διαφορετικό πνεύμα. Ακούω κόσμο να λέει ότι είμαστε εμείς το φαβορί, αλλά αν ρωτήσεις εμένα θα σου πω ότι δεν είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: