Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αποθέωση και από το εξωτερικό για Ολυμπιακό!!

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει ο ξένος Τύπος για τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό.

Ας δούμε χαρακτηριστικά τι αναφέρουν στον κόσμο για τους Πειραιώτες:

Σερβία: « Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το πρωτάθλημα τρείς αγωνιστικές πριν από το τέλος, διασύροντας την ΑΕΚ με το επιβλητικό 6-0».

Πορτογαλία: «Από τα πρώτα 20  λεπτά το πρωτάθλημα είχε τελειώσει. Οι Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ και Φουστέρ στο πρώτο μέρος και Τζιμπούρ (με δεύτερο γκολ), Μιραλάς, Χολέμπας στο δεύτερο ολοκλήρωσαν τη μεγάλη νίκη»

Elheddaf (Μαρόκο): «Ο Τζιμπούρ τρομοκράτησε την ΑΕΚ με δυο υπέροχα γκολ. Ο Τζιμπούρ τιμώρησε την πρώην του ομάδα με δυο υπέροχα γκολ και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη».
Lebuteur  (Αλγερία): «Απίστευτα γκολ του Τζιμπούρ. Ο φορ του Ολυμπιακού πέτυχε δυο εξαιρετικά τέρματα και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του».

Marca (Ισπανία): «Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 38ο τίτλο του και το δεύτερο με τον Βαλβέρδε στον πάγκο του. Ο Ολυμπιακός έκανε φιέστα κόντρα στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ (6-0) και σφράγισε την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Η ομάδα του Βαλβέρδε παίρνει ξανά τον τίτλο ύστερα από ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό, πρωταθλητή το 2010».

AS (Ισπανία): «Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, το δεύτερο με τον Βαλβέρδε, ύστερα από το 6-0 επί της ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Δεύτερος τίτλος για τον Ολυμπιακό με τον Βαλβέρδε στον πάγκο μετά το 2009».

Εl Μundo (Ισπανία): «Ο Ολυμπιακός έκανε φιέστα με την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ και σφράγισε την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός παίρνει το στέμμα του πρωταθλητή από τον Παναθηναϊκό που είχε θριαμβεύσει πέρυσι. Ο τελευταίος τίτλος του Ολυμπιακού ήταν το 2009 με τον Βαλβέρδε προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: