Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η προσπάθεια για την αδειοδότηση!!

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στον Ηρακλή να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Όπως είναι γνωστό από την μάχη της Κρήτης θα απουσιάσουν σίγουρα ο Γιάκομπ και ο Γκαρσία που είναι τιμωρημένοι.
Η προσοχή τώρα στρέφεται στην προσπάθεια που γίνεται για την αδειοδότηση από την στιγμή που απομένουν πλέον δέκα μέρες ακριβώς για να κατατεθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Για αυτό τον λόγο στην Μικρα αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική σχετικά με την προσπάθεια που θα γίνει ώστε να διακανονιστούν οι οφειλές που υπάρχουν προς τους παίκτες και τους προπονητές που έφυγαν και τους οφείλονται χρήματα.
Μάλιστα αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Τουμά , ώστε να συμφωνήσει και αυτός με τους «κυανόλευκους». Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τους «κυανόλευκους». Υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα που θα πρέπει να βρεθούν λύσεις και κυρίως τα χρήματα που απαιτούνται.
Στόχος αποτελεί η ΠΑΕ να πετυχει να τακτοποιήσει τους διακανονισμούς που απαιτούνται για να μην έχει προβλήματα όπως στην προηγούμενη σεζόν. Επιπλέον απαιτείται και η συγκατάθεση από τους παίκτες που υπάρχουν φέτος στο ρόστερ της ομάδας και για αυτό θα πρέπει να υπάρξουν οι ανάλογες συζητήσεις.
Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες η ΠΑΕ να είναι σε θέση να ανακοινώσει ορισμένες συμφωνίες που πέτυχε και να προχωρήσει στην κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: