Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

MVP ο Καστίγιο, τραυματίας ο Μπομπαντίγια

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναδείχθηκε ο Νέρι Καστίγιο, μετά από σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου.

Ο ίδιος παραλαμβάνοντας το βραβείο του, δήλωσε ικανοποιημένος από τις τελευταίες του εμφανίσεις: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο από την πρώτη στιγμή που ήρθα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αφιερώνω το γκολ που πέτυχα και το  βραβείο στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τη φίλη μου την Κατερίνα η οποία έχασε τη μητέρα της πριν από λίγες ημέρες».

Στο μεταξύ ο τραυματισμός του Ραούλ Μπομπαντίγια, λίγα λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε, ήταν το μελανό σημείο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο Αργεντίνος έχει υποστεί κάκωση στη λεκάνη, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του περίπου μία εβδομάδα.

Το θετικό είναι πως δεν υπάρχει αγωνιστική την προσεχή Κυριακή, λόγω των αγώνων της εθνικής μας ομάδας κι έτσι ο Μπομπαντίγια (αν όλα πάνε καλά) θα έχει προλάβει να αποθεραπευθεί και να ακολουθήσει την αποστολή του Αρη στη Τρίπολη. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο στη προσπάθεια που κάνουν οι κίτρινοι, προκειμένου να προλάβουν το τρένο της εισόδου στα play offs του πρωταθλήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: