Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Το ψάχνουμε για τεχνικό διευθυντή»

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, τα ερωτήματα προς τους διοικούντες και ειδικά τον Γόντικα δεν είχαν καμία σχέση φυσικά με το ματς. Άλλα πράγματα καίνε τον κόσμο της ομάδας και είναι τα διοικητικά, τα μεταγραφικά και γενικά η επόμενη ημέρα.

Ο προεδρέυων αντιπρόεδρος σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους τόνισε πως «ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ίσως να μην πάρουμε άνθρωπο για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά να προσλάβουμε έναν επικεφαλής σκάουτερ και μαζί με τον προπονητή να κινούνται για τις μεταγραφές. Μαζί φυσικά με τους διοικούντες».

Αυτή η τοποθέτηση προκαλεί απορίες δεδομένου πως τέτοιο μοντέλο θα είναι δύσκολο να αποφέρει αποτελέσματα. Βέβαια ανάλογα με το μπάτζετ θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις. Ενδεχομένως να μην μπορεί να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής και να πρέπει να καλυφθούν οι αρμοδιότητες τους με ένα μοντέλο πιο φθηνό.

Ο Γόντικας ξεκαθάρισε πως «ο Βύντρα δεν υπογράφει τη Δευτέρα. Έχει τελειώσει το θέμα του, αλλιώς δεν θα το ανακοινώναμε» και αναφερόμενος στο Δ.Σ. της επόμενης εβδομάδας επεσήμανε πως «θα συζητηθούν κυρίως οικονομικά θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας στο εγγύς μέλλον».

Δεν σηκώνει το γάντι ο Βγενόπουλος

Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου προφανώς είχαν ως στόχο τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον οποίο φωτογράφισε ως «παναθηναϊκάρα». Ωστόσο επειδή δεν κατονομάστηκε ο μέτοχος από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, δύσκολα θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από την πλευρά του Mr. MIG.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν πως «ενοχλήθηκε ο κ. Βγενόπουλος» με τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου δεν επιβεβαιώνονται και σίγουρα δεν ωφελεί κανέναν μία ακόμη παραγοντική κόντρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: