Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα»!

Ο Σωτήρης Βοργιάς ισχυρίστηκε πως στην... περιβόητη τρίτη κασέτα ακούγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος να συνομιλεί με παράγοντα για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και τον Δαλούκα!

Νέο επεισόδιο στο... κασέταgate! Στην εκπομπή η «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη στο «Blue Sky» ο παλαίμαχος διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς ισχυρίστηκε ότι έχει ακούσει την τρίτη κασέτα και αναγνωρίζει την φωνή του Σοφοκλή Πιλάβιου να μιλά με παράγοντα του ποδοσφαίρου για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και τον Γιώργο Δαλούκα.

Είπε μεταξύ άλλων:

«Άκουσα την κασέτα που μιλάει ο Πιλάβιος και του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες, ακούγεται και το όνομα Σοφοκλής. Ο συνομιλητής του λέει ότι θα πρέπει να τιμωρήσει τον Δαλούκα, να τον διαγράψει καθώς συνέβη αυτό που είπε και ο κύριος Κούγιας ότι άκουσε πως ‘’έφαγα το… γεννητικό οργάνο’’. Άκουσα το όνομα Σοφοκλή, άκουσα ΕΠΟ, αυτά που άκουσε ο Κούγιας τα ίδια άκουσα και εγώ. Από την συζήτηση που γινόταν κατάλαβα ότι ο Πιλάβιος γνώριζε τι έχει συμβεί με τον άλλον να αγανακτεί που δεν τιμώρησε άμεσα τον Δαλούκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: