Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Χωρίς Μπαλοτέλι, Ντε Ρόσι η Ιταλία

Εκτός αποστολής της εθνικής Ιταλίας άφησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι και αυτόν της Ρόμα, Ντε Ρόσι για τα παιχνίδια κόντρα στη Σλοβενία για την προκριματική φάση του Euro 2012 και το φιλικό με την Ουκρανία .

Η Ιταλία θα ταξιδέψει την Παρασκευή στη Σλοβενία και μετά θα πάει στο Κίεβο για φιλικό παιχνίδι με την Ουκρανία. Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποφάσισε, όμως, να μην πάρει μαζί του στην αποστολή τους δύο παίκτες λόγω τις αντιεπαγγελματικής τους συμπεριφοράς.
Ο Μπαλοτέλι είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Γκόραν Ποπόφ την προηγούμενη βδομάδα στο παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου για το Europa League. Από την άλλη πλευρά, ο Ντε Ρόσι, έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές από την ΟΥΕΦΑ επειδή χτύπησε με τον αγκώνα του παίκτη της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Υπάρχει ένας κανόνας  στις εθνικές ομάδες κι εγώ τον παραβίασα με μια φρικτή χειρονομία η οποία περιέγραφε την πίεση», είπε ο Ντε Ρόσι και συνέχισε «Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στην εθνική ομάδα».
Ο Πραντέλι κάλεσε για πρώτη φορά στην ομάδα τον Παρόλο, ενώ επέστρεψαν οι Τζιλαρντίνο, Μαρκίζιο Σαντόν.
Αναλυτικά η αποστολή: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (Παλέρμο), Βιβιάνο (Μπολόνια), Αστόρι (Κάλιαρι), Μπαλτζαρέτι (Παλέρμο), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Κελίνι (Γιουβέντους), Κρισίτο (Τζένοα), Γκασταλντέλο (Σαμπντόρια), Μάτζο (Νάπολι), Ρανόκια (Ίντερ), Σαντόν (Τσέζενα), Ακουιλάνι (Γιουβέντους), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Μάουρι (Λάτσιο), Μοντολίβο (Φιορεντίνα), Τιάγκο Μότα (‘Ιντερ), Νοτσερίνο (Παλέρμο), Παρόλο (Τσέζενα), Κασάνο, Τζιλαρντίνο (Φιορεντίνα), Τζοβίνκο (Πάρμα), Μάτρι (Γιουβέντους), Πατζίνι (Ίντερ), Ρόσι (Βιγιαρεάλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: