Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ριμπερί: «Θέλω να ξεχάσω τα παλιά»

Η επίστροφή των... ασώτων ήταν το μεγάλο γεγονός στη σημερινή συγκέντρωση της εθνικής Γαλλίας, στο Κλερφοντέν. Ο Φρανκ Ριμπερί και ο Πατρίς Εβρά θα φορέσουν ξανά τη φανέλα των «τρικολόρ», εννέα μήνες μετά το εφιαλτικό Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, την ανταρσία και την ποινή αποκλεισμού που τους επιβλήθηκε.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ριμπερί κατέφτασε προετοιμασμένος! Μοίρασε δήλωση στους δημοσιογράφους, στην οποία ανέφερε: «Είχα μία απαίσια χρονιά. Εχασα το δρόμο μου. Θέλω να σταματήσω να μιλάω για τα περασμένα». Στη συνέχεια μίλησε... ζωντανά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ακόμα και σ΄αυτήν που αναφερόταν σε παλαιότερο πρόβλημά του με τον Γκουρκίφ:

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Δεν μου άρεσε καθόλου το γεγονός ότι με χαρακτήριζαν κακό παιδί και αυτόν ως τον κακομοίρη! Θα ήθελα από τον ίδιο να το έχει διαψεύσει». Επίσης, δεν δίστασε να τεθεί αντιμέτωπος με την υπουργό Αθλητισμού της Γαλλίας, Σαντάλ Ζουανό, η οποία εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία της στην επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών στην εθνική. «Ας λέει ό,τι θέλει. Ο Λοράν Μπλαν είναι προπονητής» δήλωσε ο Ριμπερί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: