Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Με ταξί στα σπίτια τους οι «κιτρινόμαυροι»!

Τις περισσότερες φορές ο λόγος που η αστυνομία εκπονούσε σχέδιο για την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ από το γήπεδο Καρασκαϊκή, αφορούσε τον φόβο συνάντησης του πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού. Αυτή την φορά όμως, μετά την ντροπιαστική ήττα, το σχέδιο…διαφυγής από το φαληρικό γήπεδο, αφορούσε την αποφυγή των οπαδών της ίδιας της ομάδας.

Με δεδομένο πως υπήρχαν «μπλόκα» αγανακτισμένων κιτρινόμαυρων και στα διόδια της Αττικής Οδού αλλά ακόμα και στην λεωφόρο Κηφισίας(για το ενδεχόμενο που το πούλμαν κατευθυνόταν στο ΟΑΚΑ), κρίθηκε σκόπιμο οι παίκτες να κατέβουν από το πούλμαν και να πάρουν ταξί για να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Και μάλιστα όσο συντομότερο γινόταν. Γι αυτό και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αποβιβάστηκαν χαμηλά στην λεωφόρο Συγγρού. Και από εκεί έφυγαν με άλλο μέσο(οι περισσότεροι με ταξί), για τα σπίτια τους.

Πάντως το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα πάνε στα Σπάτα, δεν έχει αποθαρρύνει τους περίπου 400 οπαδούς της ΑΕΚ. Παραμένουν έξω από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις τους. Υπάρχει παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Προς το παρόν όμως, δεν υπάρχει ένταση

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Οι ευθύνες μας βαραίνουν όλους»
 Ανακοίνωση με την οποία ζητάει συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγη ώρα μετά την ντροπιαστική ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης», προσπαθώντας, βέβαια, να... ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από όλο τους φιλάθλους της ομάδας για τη σημερινή μαύρη βραδιά, που δυστυχώς θα μείνει ως μια από τις πιο άσχημες στιγμές της ιστορίας μας του συλλόγου μας.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους και τον καθένα μας ξεχωριστά. Η σημερινή ήττα πρέπει να αποτελέσει κακή παρένθεση ώστε να μην αποπροσανατολιστούμε από τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ενός τροπαίου ύστερα από εννέα χρόνια και τη μάχη για τη δεύτερη θέση στα play-off του πρωταθλήματος.

Πλέον η προσπάθεια όλων μας είναι να παραμείνει ήρεμη η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να την στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: