Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Απορρίφθηκε η έφεση της ΚΠΡ!


Απορρίφθηκε η έφεση της ΚΠΡ!
Ούτε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας βρήκε το δίκιο της η ΚΠΡ! Η FA απέρριψε την έφεση που είχαν καταθέσει οι Ρέιντζερς για την αποβολή του Σον Ντέρι στο 14ο λεπτό του Κυριακάτικου αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και ο ποδοσφαιριστής θα λείψει από το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σουόνσι!

Η διοίκηση των νεοφώτιστων κατέθεσε έφεση το πρωί της Τρίτης και η ομοσπονδία, αφού την εξέτασε, έδωσε αρνητική απάντηση στο αίτημα του συλλόγου για διαγραφή της κόκκινης κάρτας.

Ο Ντέρι, έπεσε… θύμα της εξυπνάδας του Άσλεϊ Γιάνγκ που έπεσε μέσα στην περιοχή της ΚΠΡ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Ολντ Τράφορντ». Ο ρέφερι του αγώνα… ανακάλυψε πέναλτι και μάλιστα, απέβαλε τον αμυντικό των Ρέιντζερς, θεωρώντας ότι αν περνούσε ο διεθνής άσος της Γιουνάιτεντ θα ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Μαρκ Χιουζ δεν ήθελε ούτε καν να διανοηθεί για νέες απώλειες παικτών λόγω προβλημάτων με κάρτες μετά τη νέα τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά τουλάχιστον, ο Ντέρι θα απουσιάσει από ένα και όχι από τρία παιχνίδια…

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: