Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η Λιόν δεν είναι… Μονπελιέ!

Η Λιόν δεν είναι… Μονπελιέ!
Το «όνειρο» της Γκαζελέκ Αζαξιό για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας σταμάτησε η Λιόν, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 και πλέον περιμένει να αντιμετωπίσει στο «Σταντ ντε Φρανς» (28/4) μία εκ των Κεβιγί ή Ρεν.

Και τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους «λιονέ» να μη θέλουν να… μιμηθούν τη Μονπελιέ, την οποία είχαν αποκλείσει οι Κορσικανοί στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτή είναι η δεύτερη πρόκριση της ομάδας του Ρεμί Γκαρντ σε τελικό φετινής διοργάνωσης, ύστερα από εκείνον του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει, το Μεγάλο Σάββατο (14/4), τη Μαρσέιγ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Λιόν δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ωστόσο στο 38ο λεπτό ο Κολινέ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αφήσει την Γκαζελέκ με παίκτη λιγότερο.

Όπως είναι φυσικό, στο δεύτερο μέρος φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τους «λιονέ» να σκοράρουν τέσσερις φορές με τους Λακαζέτ (59’), Λισάντρο Λόπες (73’), Γκρενιέ (80’) και Γκομίς (90’) και να προκρίνονται στον τελικό.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: