Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Στη σκιά της σύλληψης Σαχπατζίδη!!


Στη σκιά της σύλληψης Σαχπατζίδη
Η είδηση για τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη, όπως είναι φυσικό, δημιούργησε παρενέργειες στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τη συνεδρίαση του οποίου απουσίαζαν οι δυο γιοι του Κατερινιώτη επιχειρηματία.

Ωστόσο, το θέμα αυτό δεν συζητήθηκε, ενώ αντίθετα ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις για άλλα ζητήματα.

Συγκεκριμένα:


Θα ζητηθεί παράταση της θητείας της παρούσας διοίκησης από το Πρωτοδικείο, αφού τους επόμενους δύο μήνες θα υπάρχουν ακόμη πολλά ανοιχτά ζητήματα για το σύλλογο.

Επιπλέον σχετικά με την εμπορική εκμετάλλευση αναμένεται να κλείσει η «Τούμπα ΕΠΕ», η οποία μέχρι σήμερα διαχειριζόταν και την μπουτίκ με τα επίσημα προϊόντα στο συλλόγου.

Όπως αναμενόταν, επικυρώθηκε η συμφωνία με την εταιρεία UMBRO η οποία για τα επόμενα δύο χρόνια αναλαμβάνει να «ντύνει» την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τέλος, αποφασίσθηκε να προκηρυχθεί νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και εντός των επόμενων εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση που θα ασχοληθεί με το θέμα.

Σε ό,τι αφορά τα μίνι διαρκείας ενόψει των πλέι οφ, υπάρχει η σκέψη να υπάρξει μείωση σε σχέση με τις τιμές της περασμένης χρονιάς, ενώ συζητήθηκαν ακόμη θέματα όπως η πρόσληψη του οικονομικού διευθυντή και η καταβολή της πρώτης δόσης στην Πόρτο για τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: