Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μέχρι και σε γέφυρες πανό κατά Τζίγγερ!

Εντείνονται οι αντιδράσεις κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Πανό σε δρόμους, συνδέσμους και γέφυρες!
Μέχρι και σε γέφυρες πανό κατά Τζίγγερ!
Φαίνεται ότι η απόφαση των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού να αποσυρθούν από οποιαδήποτε κίνηση για τη σωτηρία της ομάδας, λόγω μη ανταπόκρισης, ήταν αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Από εκείνη τη μέρα και μετά, ολοένα και περισσότερα πανό με συνθήματα κατά του μεγαλομέτοχου της «πράσινης» ΠΑΕ εμφανίζονται είτε σε κεντρικούς δρόμους και γέφυρες είτε σε γραφεία συνδέσμων οργανωμένων οπαδών.
Ο στόχος είναι μάλλον προφανής, αφού οι φίλοι της ομάδας προσπαθούν να πιέσουν τον Τζίγγερ να παραχωρήσει το 54,7% των μετοχών που έχει στη διάθεσή του και να αποχωρήσει οριστικά από τον σύλλογο.
Είναι, άλλωστε, γνωστό τοις πάσι ότι οι «πράσινοι» θεωρούν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ως τον βασικό υπεύθυνο για όλα τα δεινά της ομάδας.
Γι αυτό και την Πρωταπριλιά είχε γίνει συνέλευση στον «Τάφο του Ινδού», η οποία όμως δεν είχε καταλήξει σε οποιαδήποτε απόφαση, αφού εκκρεμούσε η κίνηση των παλαίμαχων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 5 Απριλίου, πριν από το πέμπτο παιχνίδι με την Μακάμπι, οπαδοί του Παναθηναϊκού από την επαρχία είχαν σταματήσει για λίγο έξω από τα γραφεία της Motor Oil στην Κόρινθο και πέταξαν φέιγ βολάν, καλώντας τον Βαρδινογιάννη να αποχωρήσει, αναλαμβάνοντας και το μερίδιο των ευθνών που του αναλογεί για το γήπεδο στον Βοτανικό.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: