Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ημέρα πληρωμής

Σε σταδιακή καταβολή μέρους των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές προχώρησε την Τρίτη η διοίκηση του Αρη.
Άλλωστε είχε ενημερώσει τον Νίκο Λαζαρίδη και αυτός στη συνέχεια τους συμπαίκτες του. Στους λογαριασμούς του πρώτου γκρουπ παικτών (αυτών που ήταν κανονικά να εξοφληθούν την πρώτη δόση των διακανονισμών ως την περασμένη Παρασκευή) μπήκε ένα μέρος των χρημάτων, ανάλογα με το ύψος της δόσης και το ίδιο θα συμβεί ως την Πέμπτη και με τους υπόλοιπους.

Πρόκειται για χρήματα που αφορούν το πρώτο μισό της σεζόν και ως τις 31 Δεκεμβρίου που θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις.

«Ψάχνονται» για τουρνουά

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρη ολοκληρώνονται και τυπικά την επόμενη Κυριακή στις 22 Απριλίου με τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα σταματήσουν και οι προπονήσεις της ομάδας. Θα συνεχιστούν για περίπου ένα μήνα, αφού δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές να πάνε διακοπές από τα τέλη Απριλίου ως και τα τέλη Ιουνίου που θα επιστρέψουν. Εξαιτίας της έλλειψης κινήτρου και για να αποφευχθεί η ολοκληρωτική χαλάρωση, οι άνθρωποι του Αρη επεξεργάζονται διάφορα σενάρια για το διάστημα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

 Αυτό που μελετούν είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να μεταβεί η ομάδα στο εξωτερικό για κάποιο τουρνουά (Αμερική, Αυστραλία, Ασία) που θα κρατήσει το ενδιαφέρον και θα δώσει την ευκαιρία στον Μασάδο να δοκιμάσει και κάποιους νεαρούς από την ομάδα Κ-20 εν όψει της νέας σεζόν. Αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, τότε οι «κίτρινοι» θα περιοριστούν σε φιλικά εντός των συνόρων όπως έγινε και πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: