Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μένει αν δεν φύγει...

εν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο τέλος της σεζόν θα γίνει η κουβέντα, στο 50-50 οι πιθανότητες. Θα μείνει αν δεν φύγει, δηλαδή, ένα πράγμα...
Μένει αν δεν φύγει...
Η παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα είναι γεγονός και είναι κοντά στην επίτευξη του ρεκόρ των αήττητων αγώνων στην ιστορία της ομάδας.
Ωστόσο, προτεραιότητα για τη διοίκηση του "Άγιαξ της Ηπείρου" αποτελεί η υπόθεση του Άγγελου Αναστασιάδη και μετά θα ασχοληθεί με τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.
Στη συνέχεια, από κοινού θα ασχοληθούν με το ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα υπάρξει άμεση συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ και του 59χρονο τεχνικού, ώστε να συζητήσουν το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για την παραμονή του Αναστασιάδη στον ΠΑΣ. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό την Μεγάλη Παρασκευή και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ θα προπονηθούν τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: